E-aineistojen etäkäytössä Humak-tunnuksilla on tällä hetkellä ongelmia. MOT-sanakirja, Alma Talentin palvelut (Verkkokirjahylly, Fokus ja Bisneskirjasto), ProQuest sekä Edilex eivät toimi etäkäytössä. Aineistot toimivat normaalisti Humakin verkossa.

Tietoa Humak Finnasta

Humak Finna on käyttöliittymä Humanistisen ammattikorkeakoulun kirjaston painettuihin ja elektronisiin aineistoihin.

Humak Finnan avulla löydät yhdellä käyttöliittymällä kirjaston painetut ja e-kirjat, e-lehdet ja e-artikkeleita, opinnäytetöitä sekä linkit tietokantoihin ja muihin e-aineistoihin.

Humakin kirjastopalvelut järjestetään yhteistyössä kansanopisto- ja erikoiskirjastojen kanssa. Humak Finnasta löydätkin myös Kuurojen Liiton, Alkio-opiston, Kiljavan opiston, Paasikivi-Opiston, Pohjois-Savon Opiston ja Työväen Akatemian kirjastojen aineistot.

Useisiin verkkoaineistoihin pääsy edellyttää Humakin verkon ulkopuolelta kirjautumista Humak-käyttäjätunnuksella. Katso ohje.

Humak Finna on kansallisen Finna-palvelun paikallinen näkymä. Kansallisessa Finna-palvelussa voit hakea useiden suomalaisten kirjastojen, museoiden ja arkistoiden aineistoja. Tarkempaa tietoa kansalliseen Finnaan kuuluvista organisaatioista ja palvelusta täällä