Haku

Kaukopalvelu ja lainat yhteistyökirjastoista

Lainat muista Humakin kirjastoista

Lainat muista Humakin kirjastoista ovat maksuttomia Humakin opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä yhteistyökansanopistojen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Painettua kirjaa muista kirjastoista ei tilata, jos teos on saatavilla e-kirjana.

Etsi tarvitsemasi aineisto Humak Finnan haulla ja mene aineiston tarkempiin tietoihin. Sivun oikeasta reunasta löydät lomakkeen "Tee tilaus", jonka täyttämällä voit pyytää aineiston lähettämistä oman kampuksesi kirjastoon.

Voit myös ottaa yhteyttä kirjastoon. Katso Yhteystiedot.

Lainat Kuopion Varastokirjastosta

Kuopiossa sijaitsevasta Varastokirjastosta voi tilata kaukolainoja ja artikkelikopioita maksutta. Varastokirjaston aineistoja voit hakea tekemällä Humak Finnassa perushaun ja valitsemalla haun jälkeen hakutuloslistan yläreunasta välilehden Varastokirjasto.

Jos haluat tilata kaukolainan Varastokirjastosta, mene kirjan tarkempiin tietoihin ja täytä sivun oikeasta reunasta löytyvä lomake "Tee tilaus". Jos haluat tilata artikkelikopion, ota yhteyttä kirjastoon. Katso Yhteystiedot.

Kaukopalvelu kirjastoille

Muut kirjastot voivat tilata lainoja ja jäljenteitä Humakin kirjastoverkon kirjastojen kokoelmista. Joitain kurssikirjoja ei kaukolainata.

Kaukopalvelupyynnöt voi lähettää suoraan kyseisen kampuksen kirjaston sähköpostiosoitteeseen. Katso Yhteystiedot.